Knallend feest in Amstel Hotel: Drake, Jamie Foxx en enorm vuurwerk

Onze Evan heeft een goed voorbeeld aan deze Bar Witswa…

Een dertienjarige jongen moet vannacht het feest van zijn nog jonge leven hebben gehad in het Amstel Hotel. Er was vuurwerk, acteur Jamie Foxx kwam een glas champagne drinken en wereldster Drake verzorgde een optreden.

Het prestigieuze hotel was afgehuurd voor een bar mitswa-feest waar werkelijk alles uit de kast is getrokken om het een onvergetelijke avond te maken. Zo waren er ook bekende namen van eigen bodem: Najib Amhali, Sunnery James, Ryan Marciano en Lange Frans.

Voor één van de ingehuurde beveiligers was het ook een memorabele avond: ‘Was zo dope om de beveiliging te doen van Drake en Jamie Foxx. Alleen ben ik nu doof van al die gillende vrouwen.’

pic.twitter.com/nue31px6fD

Het feest werd onderbroken door een minutenlange vuurwerkshow aan de achterkant van het hotel. En dat werd ook opgemerkt in de omgeving. ‘Enorm veel vuurwerk opeens, wat is er aan de hand?’, vroeg raadslid Dilan Yesilgoz zich af.

Drake trapt deze week het Europese gedeelte van zijn Boys Meets World Tour af. Donderdag, vrijdag en zaterdag staat de Canadese rapper in de Ziggo Dome. Zijn concerten waren aanvankelijk gepland voor dit weekend maar werden verplaatst ‘wegens onvoorziene omstandigheden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *